5 Webpagina's


Bent u van plan om uw producten of diensten via internet aan te bieden. Wacht niet langer en vraag nu een offerte aan voor 5 unieke eigen webpagina's.

Wat kunt u van Adviesplaats.nl verwachten:

 1. Internet advies,
  Internet, hoe begin je als ondernemer op internet, hoe vind je de weg, waar moet je de site registreren. Bestaat de website naam al? Of is de domeinnaam nog vrij?
 2. Ontwerp en inhoud en techniek van de site,
  Samen maken we een ontwerp binnen de vaste kaders, uiteraard maken we gebruik van de kleuren van uw huisstijl als u dat wenst. Structuur, opbouw en laadtijd testen wij voor u.
 3. Onderzoek vindbaarheid,
  Natuurlijk geven we u ook advies inzake de vindbaarheid van uw producten of diensten die we op uw adviesplaats.nl website plaatsen. Wij onderzoeken vooraf de meest kansrijke zoekwoorden die men op internet gebruikt op uw thema's.
 4. Site online zetten,
  Nieuwe teksten, foto's, filmpjes of oude teksten verwijderen. Dat doen wij graag voor u. Mail het ons en wij regelen het verder.

Bij ons kunt u 5 unieke eigen Webpagina's laten aanmaken voor € 50,= p/mnd excl. btw + de setup kosten van eenmalig € 100,=!

Wanneer u meerdere producten of diensten heeft neem 5 overzichtelijke webpagina’s die uw producten of diensten promoten op  internet.

offerte-button


website_400


 Categorieën


Contact

Offerte-Aanvragen


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Ventura Connect

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Pannen